Kapljica Soče

V letošnjem letu smo začeli s trajnostnim projektom Kapljica Soče, katerega namen je ohranjanje in promoviranje naravne dediščine doline Soče ter izvajanja taborov znanja za otroke in mladostnike v domu Triglavska roža v Trenti. 

Vabljeni k doniranju prostovoljnih prispevkov za Kapljico Soče, torej za izvedbo taborov znanja v domu Triglavska roža v Trenti. Z donacijami bomo lahko izvedli cenovno dostopne tabore znanja za vse otroke. 

 

POLETJE 2020!
Poletje 2020 _ Očala_Splet-page-001
PRVE INFORMACIJE O TABORIH IN LETOVANJIH ZA OTROKE IN ŠOLARJE V POLETNIH POČITNICAH - TUDI PRVE PRIJAVNICE, KI POMENIJO REZERVACIJO
Več...

 

 

POVABILO MLADIM DRUŽINAM – Možnost preživljanja prvomajskih počitnic v Trenti

 

MDPM za Goriško v času od 27. aprila do 4. maja 2019 odpira vrata doma TRIGLAVSKA ROŽA v Trenti mladim družinam. Cena za 4 posteljno sobo /2 pograda + TWC/ = 30 € na noč. V ceni je vključena posteljnina, uporaba opremljene kuhinje, jedilnice ter drugih pomožnih prostorov v domu in v njegovi neposredni okolici. Na uporabo tudi športni rekviziti, knjižnica, brezžična povezava. Najem ene ali več sob je možen za najmanj 2 nočitvi. Na voljo je sedem 4-posteljnih sob. Neobvezno se bodo gostje lahko odločili za organizirane in vodene krajše izlete v okolici. Prijave sprejemamo do zasedbe prostih kapacitet oz. do 22. aprila 2019 na e-naslov: zpm-ng@amis.net ali osebno na društvu.

 

Več o domu: https://www.zpm-novagorica.si/dom-triglavska-roza/

 

Prijavnica 2019 Trenta 'prvomajske'.doc