PODARI SVOJ PAR

datum: 24.10.2017

kategorija: Novice

Zveza prijateljev mladine Slovenije v sodelovanju s podjetjem Alpina organizira dobrodelno akcijo zbiranja tople jesenske in zimske obutve za slovenske družine v socialni stiski.

Zbirajo rabljeno, a še uporabno toplo obutev

V dobrodelni akciji 'Podari svoj par' zbirajo rabljeno, a še uporabno otroško, moško in žensko obutev, primerno za jesen in zimo. Obutev lahko posamezniki prinesejo v katerokoli prodajalno Alpina, najkasneje do 31. 10. 2017. Vso zbrano obutev bodo v žirovski tovarni očistili, popravili, če bo to potrebno, ter ustrezno spakirali.

Vso zbrano obutev bo Alpina ob pomoči Zveze prijateljev mladine Slovenije predala članicam ZPMS – društvom in zvezam iz celotne Slovenije na zaključnem dogodku na sedežu podjetja v Žireh. Zveza prijateljev mladine Slovenije bo s svojimi članicami poskrbela, da bo obutev prišla v prave družine in k posameznikom, ki potrebujejo pomoč.

»Veliko nam pomeni, da bodo družine, predvsem otroci, dobili kakovostno toplo obutev za zimo. Poskrbeli bomo za to, da bodo obutev prejele družine, ki pomoč resnično potrebujejo, in tudi posamezniki, ki se bodo po pomoč obrnili na nas preko obrazca na spletni strani Zveze prijateljev mladine Slovenije,« pojasnjuje Breda Krašna, generalna sekretarka ZPMS.

Obrazec je dostopen na spletni povezavi: http://www.zpms.si/programi-in-projekti/socialni-in-humanitarni-programi/podari-svoj-par/

Več informacij o akciji najdete v priponki  Sporočilo za medije_Podari svoj par - 2017.pdf