Dogajanje v marcu

datum: 02.04.2021

kategorija: Novice

V prvem mesecu pomladi se je tudi v našem društvu veliko dogajalo...

V mesecu prebujanja narave in toplejših dni smo na našem društvu zagnano in pomladno ustvarjali. Na Ponedeljčicah v okviru Družinskega centra Trojka so naši najmlajši izdelali veliko število raznolikih in čudovitih izdelkov. Teme ustvarjalnic so bile: ZVONČKI, ROŽE, PTICE, DARILO ZA MAMO ter nazadnje v duhu predpriprave za velikonočne praznike -  KOKOŠJA DRUŽINA.

Kokošja družina

Marca smo se udeležili tudi izobraževanja Pridobivanje sredstev v prostovoljskih organizacijah, ki ga je organizirala Slovenska filantropija. Pridobili smo ogromno znanja na področju fundraisinga in inovativnih sodobnih metod za pridobivanje sredstev v nevladnem sektorju, kar nam bo pomagalo narediti korak naprej v implementaciji strategije našega društva.

Strategija društva je bila uspešno sprejeta 12. marca na skupščini seje društva. Na njeni podlagi pa smo se prijavili tudi na dva močna razpisa za razvoj društva, pri katerih upamo na uspešen izid.

Pohvalimo se lahko tudi z uspešno promocijo našega projekta Kapljica Soče, katerega nov produkt bo del skupnega projekta v okviru LAS dolina Soče.