Program počitniškega druženja

datum: 24.02.2017

kategorija: Napovedujemo

MDPM za Goriško v času zimskih počitnic od ponedeljka, 27.2. do petka, 3.3. vabi otroke na počitniško druženje. Brezplačno druženje bo potekalo na sedežu društva (Bazoviška ulica 4 – pri stadionu) vsak dan od 8. do 12. ure.

Svojega otroka lahko prijavite na telefonskih številkah 05 33 34 680 ali 030 703 832 ali po e-pošti info@zpm1-novagorica.si . Prijave so obvezne.

Program je primeren za otroke od 8. do 13. leta

 

PROGRAM POČITNIŠKEGA DRUŽENJA:

V ponedeljek – spoznavne družabne igre, sprehod z obiskom kmetije na Kostanjevici

V torek – dopoldanske pustne vragolije, delavnica barvanja beneških mask

V sredo – ustvarjalna delavnica –  darilce za 8. marec, športne igre

V četrtek – Tačke pomagačke na obisku, družabne igre

V petek – Angleške urice, športne igre

Igre na prostem bodo izvedene v primeru ugodnih vremenskih pogojev, sicer jih bomo nadomestili z igrami v igralnici društva. Pridržujemo si pravico do sprememb v programu. V primeru, da ima vaš otrok alergijo na pasjo dlako, nas o tem OBVEZNO obvestite (zaradi obiska terapevtskega psa iz društva Tačke pomagačke).

Otroci se lahko udeležijo programa vseh pet dni, lahko pa  tudi le posamezen dan – v tem primeru prosimo, če nas na to opozorite pravočasno (najbolje en dan prej). Program je brezplačen, prosimo le, če otroci prinesejo s seboj malico. Otroci naj bodo primerno oblečeni tudi za igro na prostem. Zaželeno je, da so otroci v torek, 28.2. oblečeni v pustne kostume (lahko tudi improvizirane).

Za dodatne informacije smo na voljo na tel. številkah 05 33 34 680 in 030 703 832.