POLETJE 2020

datum: 15.05.2020

kategorija: Napovedujemo

V 61. letu neprekinjenih izvajanj letovanj, navkljub neprijaznemu virusu, se v Zvezi prijateljev mladine na Goriškem skrbno pripravljamo na izvedbo aktivnih, veselih, zdravih, brezskrbnih, poučnih, zabavnih in presenečenj polnih dogodivščin v letošnjih poletnih počitnicah.POLETJE 2020 za otroke in mladostnike

Spoštovani starši, dragi otroci, pozdravljeni mladostniki!

V 61. letu neprekinjenih izvajanj letovanj, navkljub neprijaznemu virusu, se v Zvezi prijateljev mladine na Goriškem skrbno pripravljamo na izvedbo aktivnih, veselih, zdravih, brezskrbnih, poučnih, zabavnih in presenečenj polnih dogodivščin v letošnjih poletnih počitnicah.

Z vami bomo na poletnih jezikovnih in planinskih taborih v Trenti. Dom Triglavska roža, z visokim bivalnim standardom, le nekaj deset metrov oddaljen od reke Soče, Trentarskega muzeja, nudi obilo priložnosti za krajše in daljše sprehode v neokrnjeni naravi. Tudi plavanje v tolmunih Belega potoka.

Pravim plavalnim veščinam in drugim poletnim dogodivščinam naproti gremo z vami v Dom pod obzidjem v Piran. S pogledom na Tartinijev trg in piranski zaliv bomo z morjem tudi v večernih urah. Hostel Center v Savudriji pa nas čaka tako rekoč na plaži, pod košatimi borovci in s številnimi športnimi igrišči in igrali.

Razpis za naše skupne poletne in zdravstvene počitnice, bo objavljen na naši spletni in FB strani

po 25. maju 2020, za več informacij lahko osebno oglasite na našem sedežu - MDPM za Goriško, Bazoviška 4, Nova Gorica ali nas pokličete na tel. 05 333 4680 ali 030 350 832.

 

SE ŽE VESELIMO SREČANJA Z VAMI