1. GARAŽNA RAZPRODAJA

datum: 03.09.2020

kategorija: Novice

Medobčinsko društvo prijateljev mladine za Goriško bo v soboto, 19. septembra v okviru vseslovenske prostovoljske akcije DAN ZA SPREMEMBE, na ploščadah med Gradnikovo in Cankarjevo ulico organiziralo t.i. Garažno razprodajo. Dogodek bo potekal med 9. in 13. uro, prodajal pa bo lahko vsak, ki se bo prijavil.

Garažna razprodaja_plakat_f.pdf

 

LOKACIJA:
Pridružite se nam med 9. in 13. uro na okroglih ploščadah med Gradnikovo in Cankarjevo ulico (začetek Gradnikove, za igriščem vrtca Kurirček). Za razstavljavce/prodajalce bo prostor 'na voljo' od 8.45 dalje.

  OPIS DOGODKA: Na garažni razprodaji boste lahko prodajali ali menjali knjige, igrače, obleke, pohištvo, gospodinjske pripomočke in aparate, predmete zbirateljstva, porcelan, modne dodatke, športne pripomočke, plošče, ustvarjalni material in druge dragocenosti, ki so še uporabne, a jih ne potrebujete več. Naj stvari, ki vam jemljejo dragoceni prostor v omarah, garažah in kleteh, ponovno zaživijo in osrečijo nove lastnike. V okviru dogodka bodo tudi brezplačne delavnice za male in velike.  POMEMBNO: To ni boljši sejem, na katerem prodajajo prodajalci, ki jim predstavlja zaslužek od prodaje pomemben vir dohodka. Namenjena je prebivalcem, da se znebijo krame in se podružijo s sosedi in krajani.   

NAVODILA ZA SODELUJOČE: Na prostoru bo postavljeno nekaj miz, na katerih boste lahko postavili predmete za prodajo, lahko pa prinesete tudi dodatne mize (predvsem zaželeno v primeru večjega števila prodajalcev) ali kakšen zabojček ali dekico, da boste svoje stvari lahko lepo razstavili. Če boste imeli oblačila, priporočamo, da prinesete tudi manjše prenosno stojalo. Priporočamo vam, da imate s seboj stolček, zadostno količino vode ter kakšen prigrizek. Po končanem dogodku pospravite in odnesete vse, kar ste prinesli in niste prodali/oddali. Prostor moramo zapustiti takšen, kot smo ga prejeli.

Dodatna pravila:
- Prodajajo lahko vsi občani, ki nimajo registrirane trgovinske dejavnosti.
- Izdelki, izključno v lasti občana, naj bodo čisti in primerni za nadaljnjo uporabo.
- Za prodajo osebnih predmetov in oblačil ni potrebno izdajati računov.  

Kdor želi sodelovati s prodajo, vodenjem brezplačnih delavnic ali kako drugače s prostovoljskim delom sodelovati pri dogodku, naj se obrne na organizatorja:  Medobčinsko društvo prijateljev mladine za Goriško, info@zpm1-novagorica.si, tel: 05 333 4680, 030 703 832.  

Aktualne novice/informacije v zvezi z dogodkom bomo sproti objavljali na našem FB profilu.