S psihologinjo Saro Pipan o tem, kdo smo

datum: 11.05.2023

kategorija: Napovedujemo

Vabimo vas, da se nam v ponedeljek, 22. maja, ob 17. uri pridružite na zanimivi izkustveni delavnici Bodi to, kar si - kako avtentično zaživeti sebe, ki jo bo v prostorih društva na Bazoviški 4 vodila magistrantka psihoterapevtske znanosti in magistrantka psihosocialnega svetovanja, specializantka gestalt psihoterapije Sara Pipan, ustanoviteljica Centra Podaj Roko.

Delavnica je izkustvene narave, poudarek bo na lastnem izkustvu udeležencev. Hkrati bo predavateljica Sara Pipan vpeljala tudi psihoedukativni del in spregovorila o tem, kaj avtentičnost pravzaprav je in kako nam je bila tekom življenja, primarnih odnosov, travm odvzeta.

Kakor ugotavlja naša predavateljica, nas čas, v katerem smo se kot družba znašli, sili v pehanje za uspehi in materialnimi dobrinami, stran od sebe in svojih potreb. Srečanje pa bo udeležencem ponudilo dobro uro časa zase, časa, ko se bodo lahko upočasnili, odložili svoje maske in samo bili točno takšni, kakršni v svojem bistvu so. Odmaknili se bodo od naglice vsakodnevnih opravkov in skušali priti v stik sami s seboj.

Namen srečanja je prvi korak k ozaveščanju lastnih predstav o sebi in k ozaveščanju lastnega načina bivanja in funkcioniranja v svetu in odnosih nasploh. In predavateljica zagotavlja, da lahko ponudi prostor, znotraj katerega se bodo lahko udeleženci zazrli vase. In s tem naredili majhen korak na poti do velikih sprememb.

Število udeležencev na delavnici je zaradi njene narave omejeno, potrebno se je prijaviti. Prijave sprejemamo v času uradnih ur na telefonske številke 030/703-832 ali 05/333-46-80 oziroma na elektronski naslov projekti@zpm-novagorica.si.

 

pipan.delavnica